Doina
Ruști

Semnături Celebre

Despre "Cămașa în carouri și alte 10 povestiri”, la Radio România Actualități, cu Mihaela Helmis Peste terasă plutea un miros amărui, iar Mami ridică botul, așteptându‑se să identifice imediat sursa. Copertina verde vibră îndelung, căci mirosul de migdale se ridicase otrăvit până la cele opt sunete, ale căror corpuri fragile se simțiră imediat atacate. Din cămașa în carouri curgea în trombă o tristețe îmbibată cu mirosurile otrăvite ale unei crime vechi. (Cămașa în carouri) (2010-04-19)
Semnături Celebre - Doina Ruști

La Radio România Actualități

Anul trecut romanul "Fantoma din moară " primea Premiul Uniunii Scriitorilor și era tradus în limba italiană , așa cum "Zogru" , "Omulețul roșu" și multe dintre prozele sale scurte erau traduse în franceză, spaniolă, maghiară sau bulgară, iar tulburătorul roman "Lizoanca la 11 ani" își așteaptă și versiunea cinematografică.

Despre acestea, dar și despre cea mai recentă carte a sa "Cămașa în carouri și alte 10 povestiri", Doina Ruști se află astă seară în dialog cu Mihaela Helmis la emisiunea Semnături Celebre. more

share on Twitter
share on Facebook